INTEGRITETSPOLICY OCH COOKIES

INTEGRITETSPOLICY

På Barnvagnar Webbutik värnar vi om din personliga integritet och vi eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR) och använder inte dina personuppgifter till mer än det nödvändiga.

Hos oss kan du vara trygg med att vi aldrig säljer, byter eller delar personuppgifter med andra företag, organisationer eller privatpersoner utan ditt samtycke. Vårt enda syfte med att samla in och spara information är att kunna ge dig optimal service.

Denna policy förklarar hur vi använder information om dig som konsument. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor: info@barnvagnar-webbutik.com eller 0708-550283. 

HUR SKYDDAS PERSONUPPGIFTERNA?

Barnvagnar Webbutik har vidtagit alla nödvändiga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter och du kan känna dig helt trygg när du lämnar personuppgifter till oss. Vi hindrar otillbörlig åtkomst, spridning och förändring, bl.a. genom att spara personuppgifter i databaser som är skyddade.

HUR BEHANDLAR BARNVAGNAR WEBBUTIK PERSONUPPGIFTER?

När du handlar hos oss på Barnvagnar Webbutik anger du personuppgifter som namn, adress, mejladress och telefonnummer. Dessa uppgifter behöver vi för att kunna hantera din beställning och leverera den korrekt till dig. Vi behöver också uppgifterna för att kunna ge service via kundtjänst till exempel vid hantering av reklamations- och garantiärenden. Vissa personuppgifter lämnas till de företag vi samarbetar med för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden enligt köpeavtalet, till exempel vad gäller avisering av paket och kontakter rörande leverans. Vi aldrig hanterar personnummer, då betallösningen ligger hos extern part.

VILKA RÄTTIGHETER HAR JAG SOM KONSUMENT?

Du kan alltid kontakta oss om du vill bli informerad om vilka personuppgifter vi sparar om dig. Om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga, ofullständiga eller på annat sätt irrelevanta, åligger det oss att rätta till felet. Du kan när som helst återkalla dit samtycke och begära att vi ska radera dina uppgifter. Dina personuppgifter kan tas bort om de inte längre är nödvändiga för de ändamål de samlades in. Tänk på att ifall vi mottar en begäran om registerutdrag kan vi komma att fråga om ytterligare uppgifter för att säkerställa att informationen lämnas till rätt person. 

All kommunikation och samtliga åtgärder som vi på Barnvagnar Webbutik vidtar på egen hand med anledning av dina rättigheter tillhandahålls kostnadsfritt. Vi förbehåller oss dock rätten att ta ut en avgift som täcker de administrativa kostnader som vi eventuellt blir ålagda med anledning av att våra samarbetspartners behöver kopplas in.

EVENTUELLA KLAGOMÅL

Du har även rätt att inge eventuella klagomål angående behandlingen av dina personuppgifter till Datainspektionen

Cookies

Barnvagnar Webbutik använder cookies. Cookies är textfiler som lagras i en webbläsare eller dator när en besökare går in på en webbsida, och används för att följa hur en besökare rör sig runt på en webbplats. Det finns två olika typer av cookies. En permanent (fast) cookie och en sessionscookie. En sessionscookie försvinner då du stänger ner din webbläsare, och används för att känna igen dig som är inne på vår webbplats. Den används bland annat för att hålla reda på vad som ligger i varukorgen, eller när du är inloggad – så att du inte loggas ut om du navigerar till en ny sida. Sessionscookies används också för att se var du är aktiv på webbplatsen. Fasta cookies används för att spara personliga inställningar så att du inte behöver göra om val varje gång då du besöker vår webbplats. De används också för att registrera statistiken över hur användningen sker, för att känna igen en besökare, och för att vi ska kunna optimera informationen som du får vid besök på webbplatsen eller vid marknadsföring. På så sätt görs till exempel din personliga upplevelse mer relevant.

Vi analyserar informationen som vi får från cookies om produkterna du köper, hur du navigerar på webbplatsen och teknisk data. Ett exempel på detta är vilken enhet eller webbläsare du använder när du tar dig runt på barnvagnar-webbutik.com.

Hur du blockerar cookies

Du kan givetvis välja att inte använda cookies. Det kommer leda till att en del funktioner inte fungerar som de ska eller begränsas. Du stänger av cookies genom inställningarna som finns i din webbläsare manuellt. Du kan titta i dokumentationen av din webbläsare om hur du går tillväga för att blockera cookies. Cookies kan du radera när som helst från din webbläsare eller dator. Du kan granska vilka cookies som har lagrats och radera dessa i många webbläsare. I dokumentationen av din webbläsare finner du mer information.

Hur cookies används

Barnvagnar Webbutik använder tredjepartscookies för webbanalys- och marknadsföringstjänster som Google Analytics och Google Ads. Det hjälper oss att analysera statistik, beteenden, antalet besökare, och var dessa finns på webbplatsen. Informationen från cookies används för att förbättra relevans vid marknadsföring med Google Ads. Det finns strikta krav på dataskydd som ställs av analystjänsterna som används. Vi kan inte ta reda på ditt namn eller adress genom cookies och vi använder endast cookies för att kunna förstå och ge dig en bättre upplevelse. Genom att analysera informationen kan vi skapa en bättre förståelse över beteenden och marknadsföring. Med hjälp av cookies kan vi erbjuda bättre funktioner som bidrar till en bättre utveckling och upplevelse för våra besökare. Information om hur Google använder cookies finner ni här.

Om du använder vår webbplats så godkänner du informationen om hur vi använder cookies.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.